Cârcotași cercetași, comuniști de frunte cum ne susținem că suntem, am tot căutat și am găsit vinovatul principal (că or mai fi și alții se poate) de pătrunderea berii Corona în Arad. Este vorba despre Tristan Mihuța, ziaristul care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numai răuvoitorii, culmea, din presa arădeană îl bârfesc pe la colțuri. Că în față nu au curajul.

Ăsta e mulțamul, domnule Mihuța, că i-ați făcut ziariști pe unii care nici nu știau ce e ăla stilou, pix sau tastatură. Ca să nu mai zicem de o parte din acționarii de la fostul Adevărul de Arad pe care i-ați făcut, la vremea aia, miliardari (după ce au vândut ziarul ungurilor de la Informmedia, cei care l-au transformat ulterior în Jurnal arădean). Apropo, stimați cititori știți că Jurnalul arădean și Aradon-ul își au sediul într-unul din apartamentele lui Jitză Falcă? Apartament situat pe bulevard vis-a-vis de Biserica Roșie. Mai vorbim de deontologie profesională?

Cât despre Corona, noi, comuniștii de la Flacăra roșie, vă dorim sănătate domnule Tristan! Că bem și noi, când ne perimite jebul, o bere de calitate, îmbuteliată în sticlă transparentă. Cu feliuțe de lime (lămâie verde, pentru pocăiți și cei neinițiați) băgată pe grumazul sticlei.

Hai noroc și la mai multe! Pardon, mai mare.

D.S.

(p)