Dragi prieteni, pe lângă deciziile dificile luate în aceste zile grele, privind autoizolarea la domiciliu a persoanelor sosite din străinătate cât și restricțiile impuse privind deplasarea persoanelor, fac un apel către persoanele vârstnice, care sunt cele mai vulnerabile în fața acestei pandemii, să stați ACASĂ! Am identificat astăzi 62 de persoane cu vârsta de peste 65 ani, care nu au pe nimeni sa-i poată susțină financiar, să-i poată ajuta, atât în aprovizionarea cu alimente, cât și pentru cele de trebuință!
Astfel, astăzi, împreună cu viceprimarul comunei am adus alimente pentru cinci bătrâni fără posibilități în a-și lua cele de trebuință pentru traiul zilnic! O persoană era întinsă în pat, fără lemne și fără mâncare. I-au fost aduse lemne și alimente, i s-a aprins focul și, după ce a mâncat ceva, a început să prindă viață!
Am făcut această expunere, pentru a vă cere sprijinul atât în identificarea altor persoane care sunt singure, fără bani și posibilități de aprovizionate cu alimente, cât și pentru a face front comun, în a ne sprijinii bătrânii să poată răzbate acestor zile grele!
Există o persoană desemnată în fiecare localitate, care sa-i poată aproviziona pe cei nevoiași, cât si pe cei aflați în izolare la domiciliu!

Contactul se ține prin Poliția Locală, tel. 0752226353.

Primar, Marian TOADER