Un cunoscut avocat din Arad, D.V. deocamdată nu îi dăm numele, ar fi fost depistat pozitiv la testul COVID 19. Cel puțin la primul test. Persoana cu pricina este cunoscută ca fiind avocatul italienilor care au diverse afaceri, muncesc sau alte interese în Arad.

Sursele noastre ne-au mai spus că se așteaptă să vină de la Timișoara și rezultatul celui de-al doilea test pentru infirmarea sau confirmarea infectării. Dacă, Doamne Ferește, acesta va fi pozitiv va fi iureș mare în comunitatea italiană din Arad, dar și în rândul celor care au intrat în contact cu avocatul cu pricina, care la rândul lor… nici nu vrem să ne gândim. Italieni care, la rândul lor, au intrat în contact cu diverși concetățeni de-ai noștri. Însă, până vine rezultatul de la Timișoara, panică totală. Să nu mai zicem de prezența la ședințele de instanță sau/și în alte locuri în care avocatul cu pricina a fost în interes de serviciu.

Haideți să sperăm că al doilea test va fi negativ!

R.D.S. 

4 COMENTARII

  1. Ce, sunt mai multe teste? De unde le scoateti? Pe unii ii lasa sa moara fara niciun test si altora le fac mai multe?
    Daca nu stiti exact, mai bine nu scrieti!

  2. In calitate de Prodecan al Baroului Arad vă solicit să faceți cunoscut numele colegului respectiv. Este necesară eventuala anchetă epidemiologică și identificarea contactelor cu colegii avocați sau personalul Baroului Arad si a filialei CAA.
    Cu mulțumiri, av. Gherga Alin.

  3. Da, este foarte dificilă identificarea acelui avocat, pornind de la inițialele numelui său, arătate în articol, dacă sunt reale…

Comments are closed.