Pentru cititorii comuniști ai uișagului nostru, dar și pentru cei de la alte partide sau apolitici, care nu știu cine este acest Precup vă spunem că este șeful interimar de la Serviciul de Medicină Legală Arad. Culmea, acest individ obtuz și cu pieptul înfoiat ca și cocoșul lui nana Florița, este INTERIMAR la Legală de atâta vreme încât am uitat până și noi. Peste cinci, parcă. Stă pe scaun ca și cloța lu nana Floriță în cuibar și-l doare la banană. Că e șef mare, nu? Și conduce după cum vrea instrumentul lui, atâta cât îl duce bibilica, nu aia a lu nana Floriță, ci aia acoperită de calota craniană.

Într-una din zilele trecute, o asistentă medicală aflată în subordinea „șpețialistului șef” de la Legală, care urmează să iasă la pensie, și-a depus cerere de concediu de odihnă. Legalistul Precup a refuzat să semneze cererea motivând… motivând. Doamna în cauză s-a dus la conducerea spitalului, la serviciu „personal” sau RUNOS unde și-a expus situația în care a fost pusă. Atât cei de la RUNOS, cât și conducerea Spitalului i-au dat dreptate. Normal, zicem noi, decât să-i plătești concediul legal de odihnă, mai bine aprobi. Semnează cererea, LEGALĂ atenție, să și-l ia. Logic. Dar nu pentru Precup, cel pentru care nu contează nimic, nici d.p.d.v uman, atâta vreme cât are propte serioase de stă atâta vreme interimar și nimeni nu se sesizează.

Urmarea gestului de mare sculă pe basculă a lui Precup, doamna în cauză a făcut o cădere (probleme medicale pe care odată cu trecerea anilor le acumulăm) ce a necesitat internarea de urgență în spital. Nu ca fiță sau răzbunare ci a fost diagnosticată de medicii specialiști de la Județean. Mai mult, pentru siguranță, i-a fost făcut și testul pentru COVID 19. Acum se așteaptă rezultatul. Însă, durerea psihică provocată de un element cocoțat și susținut în funcție de… interese, cine sau mai bine zis cum o plătește?

Deci, mister (cu litere mici, mici de tot, ca tine și caracterul tău) Precup dă-ți DEMISIA DE ONOARE! Dacă ai așa ceva. Cât despre (in)competența ta, va urma. Că tot suntem izolați la domiciliu.

Colegul de la MIRON

Foto: Facebook Cris Precup

1 COMENTARIU

  1. Asa un articol prost nu am mai vazut.. Sa repeti aceeasi „gluma” penibila de trei ori intr-un paragraf.. Jurnalist de Obor…

Comments are closed.