Da, stimați tovarăși pretini, cititori ai ziarului nostru comunist pe rit nou Flacăra roșie. S-au autoizolat prin diverse locuri, Falcă ar fi la o cabană de vânătoare, să evite o eventuală infectare cu COVID19. Noi, comuniști cum suntem, zicem că s-au autoizolat să-și numere banii obținuți prin muncă „cinstită”, ca bugetari ce sunt.

Nu-i bai că la Consiliul Județean nu mai e niciun șef, președinte sau vicepreședinți, nu-i bai că Spitalul Județean (aflat în subordinea CJA) are nevoie urgență de aparat pentru tesarea probelor celor suspecți de infectarea cu COVID 19, de aparate de ventilare, de echipamente de protecție pentru personalul medical. NUUUUU! Îl doare pe Cionca în p…aișpe. Poate puțini dintre dvs. știu că soția lui Cionca Marinel este medic, dar la privat. Cel puțin așa știm noi că a fost o perioadă chiar directorul clinicii private Genesis! Ale surse ne spun că ar sta acasă, că a renunțat să mai profeseze, că doar are balta, pardon Marinel Cionca bani căcălău să o poată ține. Alții zic că mișcarea a fost una bună și că și-o fi dat seama doamna Cionca de faptul că nu e medicina de ea și și loc să facă rău mai bine se retrage în glorie.

Despre jegul de Falcă nu mai avem ce zice. Gunoiul e gunoi și în șanț și în ștreang, vorba aia. Tace și se ascunde, dă-i în p… pe arădenii proști care l-au votat și de pe urma cărora a ajuns milionar. În euro, susțin surse din anturajul său.

Despre pădurarul Bibarț, primarul de conjunctură și nelegitim al Aradului, ce să mai zicem? A tâiat-o și el lăsând Primăria pe mâna unui angajat. Azi l-a trimis la lucru pe actorul/figurant Bulbuc. Să facă ce? Că, bietul de el nu știe nici câte prune are în straiță!

Dăm o bere comunistă acelui sau acelei care ne spune vreun rol mai de Doamne Ajută pe care l-a jucat Bulbuc la Teatrul „Ioan Slavici” din Arad.

Cum le întunecă banul, funcția și mintea (vorba vine) unora. Parveniților, o să plătiți că arădenii nu se lasă prostiți la nesfârșit. Poate se (auto) sesizează DNA-ul sau alte organe abilitate. Că doar nu i-ați putu cumpăra pe toți. Atunci să vedeți cum vă uscă de bani avocații. Și nu numai ei.

Sara. N. TOCUL 

P.S. Despre Contesa de Hășmaș, Geanina Popa fostă Pistru, am auzit că s-a izolat spre chefuire undeva pe la Fântânele. 

(p)