Şi asta datorită incompetenţei, indiferenţei, neprofesionalismului etc. autorităţilor care se fac că gestionează criza Coronavirusului. Atât celor medicale, cât şi celor administrative. Este vorba despre Consiliul Judeţean, în a cărei subordine se află (şi) Spitalul Judeţean Arad plus alte spitale, despre Direcţia de Sănătate Publică Arad, despre Conducerea Spitalului Judeţean Arad, despre Prefectura Arad, ca să ne oprim doar la aceştia.

Azi dimineaţă am solicitat celor de la DSP Arad să ne comunice dacă a venit rezultatul celui de-al doilea test făcut (dacă a fost făcut) în cazul avocatului V.D.V. de la Baroul Arad. Din câte v-am informat, avocatul cu pricina primise rezultatul la primul test ca fiind pozitiv. Nu vă spunem câte telefoane, informaţii etc. pe diverse căi am primit. De la Palatul Justiţiei, de la Baroul Arad, de la investitori italieni din Arad, de la diverşi oameni care în ultima vreme au intrat în contact cu avocatul cu pricina sau ai angajaţilor acestuia de la Biroul de avocatură (ştim adresa, însă ne abţinem să o facem publică, încă!).

Apoi, am solicitat autorităţilor să ne comunice despre cazul jandarmului de 32 de ani, ştim noi, care a fost repartizat la Palatul de Justiţie, şi care este bănuit ca fiind posibil infectat (se pare că soţia sa i l-a făcut cadou – haideţi să ne mai descreţim puţin frunţile!). NIMIC! Niciun răspuns din partea celor abilitaţi. Care te plimbă, datorită incompetenţei, a indolenţei sau a fricii, de la unul la altul. Nimeni nu vrea, nu are cojones să-şi asume nimic. Revenind la jandarm, bine ar fi să nu fie adevărată ştirea, dar cum fum fără foc nu iese…

Am mai solicitat şi informaţii oficiale despre starea de sănătate a asistentei de la Medicină Legală, internată ieri la Judeţean şi căreia i s-a făcut, preventiv, testul COVID 19. NIMIC! Poate le-o fi frică de Precup, uitat şef interimar la Medicina Legală. Apropo, mai e un caz asemănător sau chiar identic (medical) la Medicină Legală? Că sursele noastre de la Salvare aşa ne-au spus.

Autorităţile, plătite din banii noştri, TAC mâlc! Bag sama că de frică să nu-şi piardă scaunele călduţe, influenţa şi salariile babane. Dar, nimic nu e veşnic pe lumea asta. S-au mai văzut paznici de noapte murind ziua. Şi invers.

Concret este doar faptul că în Arad, la Judeţean dar şi la alte spitale e dezastru total. Nu o spunem noi, ci o spun cadrele medicale. Cadre care sunt umilite tocmai de aceia care ar trebui să-i ajute. În ce oraş de tot rahatul trăim? Şi ne mai batem cu cărămida în piept că suntem arădeni ocoşi şi că nu ne comparăm cu moldovenii, muntenii şi oltenii.

În curând vom ajunge o a doua Suceava. Bine ar fi să nu am dreptate!

R.D.S.

P.S. USL-istule de Adrian Wiener (foto jos), mare senator de Arad, în calitate de fost director de spital judeţean, ce părere ai? Că de dat cu părerea îţi tot dai. Latri ca potaia la lună. Poate o să ieşi şi să spui public, înaintea noastră, despre manevrele pe care le-ai făcut cu dr.Dina, cel dat afară de la Constanţa şi Timişoara, cel cu stenturile. Avem noi grijă, şezi tranchilo!

1 COMENTARIU

  1. Pai nu vedeti ca au „disparut” toți… „mucles”… Falconeti, Contesa de Hășmaș, Bilcea, Cionca…gata nu mai auzi de ei… Nici un discurs…nimic! Ăștia vor sa fie votați, astia vor sa fie lideri…doar ca acum sunt ca struții…cu căpățâna in nisip… Abia acum se observa materialul…adica oamenii!

Comments are closed.