Mai multe cadre medicale, medici și asistente, au fost trimise în izolare după ce au intrat în contact cu pacientul decedat.
Inevitabilul s-a produs. Așa cum anunțam luni seară, după moartea pacientului internat la secția ATI a Spitalului Județean Arad, întreaga suflare medicală din instituție a intrat în panică. Asta pentru că foarte multe cadre medicale au intrat în contact cu pacientul al cărui test la coronavirus a fost anunțat pozitiv abia după moartea sa, sau cel puțin în preajma morții.…
de Alin OlteanuAndrei Fuliaș
Nota red. În ceea ce-l priveşte pe Ionel Şerban, pastorul neoprotestant decedat ieri, fiind diagnosticat cu COVID 19, noi, comuniştii de la Flacăra roşie am aflat că acesta s-a întors recent din Germania. Persoana la care a stat ar fi decedat şi ea, cu mai multe zile în urmă – în Germania, fiind răpusă tot de acceaşi boală. În 8 martie, pastorul în cauză a oferit flori femeilor venite la rugăciune. Că s-a pupat cu unele, cu altele nu, e chestie de can-can. Şi ar mai fi de spus despre plimbările pe care acesta le-a făcut pe la fraţi şi surori, pe la casele şi apartamentele acestora. Nu înţelegem de ce tac autorităţile, DSP, SJA, CJA, Prefectura etc. Chipurile, să nu creeze panică. Noi zicem că mai bine ar fi să îi pui în gardă pe acei care au intrat în contact cu pastorul respectiv, să ia măsuri din timp. Şi când te gândeşti că pastorul a mai şi predat la Liceul Penticostal, parcă se îngroaşe gluma.