Deși zilele trecute am primit asigurări că în Arad, mai precis la ISU există „izoletă” (celebră de acum) realitatea se pare să fie alta.

Nu o spunem noi, ci sursele noastre de la Celula de criză COVID 19 constituită la nivelul Prefecturii, că Aradul NU ARE IZOLETĂ!!!

Pentru corecta informare a cititorilor din Arad, solicităm Prefectului Ghiță Stoian, și mai ales semidoctului Iustin Marinel Cionca, președintele de conjunctură al Consiliului Județean Arad, să binevoiască să-și facă o poză sau mai mule (ELECTORALĂ, cum și-a făcut în ultimele zile, mai ales Marinel) și să le dea, oficial, publicității. Asta pentru liniștirea, vorba vine, arădenilor pe spatele căror s-au cocoțat în funcții publice bine remunerate. Plătite (și) din banii arădenilor! Unde mai punem faptul că sunt și dătătoare de bunăstare.

BEȘ BAR 

Foto: aradon

 

1 COMENTARIU

  1. Este,avem izoleta.Din pacate structurile care ar fi trebuit sa fie pregatite,ei au dat-o in bara.Trist,nu am vazut o masina sa stropeasca cu solutii dezinfectante in oras.Nimic!E trist ce se intampla.

Comments are closed.