Ieri a fost mai bine decât azi, mâine, însă, poate fi mai rău!
Trăim vremuri neobișnuite, vremuri cu care trebuie să ne obișnuim și să le înțelegem repede astfel încât mâine să ne fie mai bine!!! Că avem oameni slabi în funcții de decizie nu mai mira pe nimeni, oameni care funcționează doar cu gândul la ei și imaginea lor publică, știm deja cu toții!
De ce spun acest lucru? Vedem ieșiri publice ale oamenilor politici, managerilor de spitale (politic susținuți) care ne asigură că avem tot ceea ce ne trebuie în sistemul de sănătate și că totul va fi bine !!!! Că nu este așa, că este doar o propagandă meschină și perfidă, este demontată prin declarațiile celor din prima linie a sistemului de sănătate și, mai mult de atât, vedem de la o zi la alta numărul crescând al personalului medical căzut la datorie !!!!
Terminați cu propaganda și, fie intrați în prima linie asumându-vă funcțiile ocupate, fie urmați exemplul “Costache”!

C.T.I.

1 COMENTARIU

  1. O intrebare cu… schepsis: cine, cand si pentru ce motiv a decis ca si spitalul MUNICIPAL sa devina ”sectie externa” a Spitalului judetean? Lumea se intreaba de ce primaria Oradea a putu cumpara de acum o luna aparatul de testare. E simplu! La ei spitalul municipal a ramas… municipal. Ceea ce a usurat procedurile. La noi totul e sub pixul CJ si ne mai miram ca merg lucrurile cum merg! Restul explicatiilor nici nu mai au rost…

Comments are closed.