Din păcate, mai devreme decât ne așteptam, „rumânii vechi”, membrii de va(r)ză ai diasporei românești s-au apucat să facă ce știu mai bine, adică să fure. După ce s-au întors în țară și și-au cheltuit banii obținuți pe căi nu tocmai cinstite, au declanșat „jihadul” asupra conaționalilor din România. Și asta sub ochii blânzi ai Poliției, arădene în acest caz.

În noaptea de joi spre vineri, în Șomoșcheș, o gașcă de diasporeni a dat buzna într-o gospodărie din localitate. Profitând de faptul că proprietara (femeie în etate) tocmai a fost internată de urgență la spital, au tăbărât peste sora acesteia, o femeie tot în etate, surdomută, și s-au apucat să facă „ordine” prin gospodărie. Au furat tot ce le-a căzut în mână, saci de porumb, ceapă, cartofi, niște bani mărunți etc. Și duși au fost.

Bineînțeles că a doua zi, după ce au aflat, cei din familie au sunat la Poliție. Prima dată la Postul de poliție din Cermei, unde, în ciuda apelurilor repetate nu a răspuns nimeni. Apoi la Postul de Poliție din Beliu, unde au avut mai mult noroc, vorba vine. După o vreme a ajuns la locul faptei un echipaj care, după ce a luat la cunoștință despre ce este vorba, le-au comunicat neamurilor păgubitei că ar ști câte ceva despre autorii faptei și că își vor anunța colegii de la Poliția Cermei.

Ce s-a întâmplat mai departe… e ușor de anticipat. De atunci și azi, duminică seara, când scriem aceste rânduri, NIMENI, dar nimeni de la Poliție nu s-a mai interesat de cazul cu pricina!

Domnule Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Arad ce părere aveți despre modul în care își fac subalternii dumneavoastră datoria? Gândiți-vă doar la faptul că ăsta ar putea fi doar începutul dominației diasporenilor brunegrii intrați în ultimele zile în țară!

Cât despre demisiile de onoare sau demiteri nu poate fi vorba la IPJ Arad! Nici nu-i de mirare, atâta vreme cât poliția arădeană a fost umplută de angajați din surse externe, fără nicio pregătire în domeniu.

R.D.S.

P.S. Am aflat că una dintre trâmbițele de la serviciul de comunicare al IPJ Arad, gurista Claudia Iuga și-ar deschis blog. Nu știm dacă are voie sau nu, însă la câte greșeli gramaticale, de exprimare etc. conțin comunicatele de presă ale IPJ Arad, pe care le scrie și transmite „iuga mic” (așa se semnează), se pare că nu este făcută nici pentru așa ceva. A, am uitat să scriem că și dumneaei este angajată tot din sursă externă și, pe cale de consecință, se pricepe la munca de poliție ca noi la cercetare nucleară. Oare pe la câte mese a cântat să primească acest post? Cât despre furtul cu pricina când vom primi comunicat oficial de la IPJ Arad?

Iuda MARE    

 

4 COMENTARII

  1. Si de unde ai constatat tu ca autorii sunt diasporeni ??? Daca vorbesti ceva,adu si dovezi.nu numai sa dai din gura..

    • Prost esti tu cu colegul tau.intai învață să scrii si dupa aia sa te dai roman care trăiești în România…

  2. BA prositlor-floryan, ionuc-era martor. Daca e surdo mur nu trebuie sa fie si Prost ca voi. S-au poate sunteti si voi dintre dei destepti intors? Dupa nume asa pare,

Comments are closed.