Chiar așa! Să știm și noi unde a dispărut Contesa de Hășmaș, Geanina Popa fostă Pistru, fata Abudigoaiei, birtășița de la Hămaș (de unde altundeva).

Drept este că de multă vreme, Contesa a cam dispărut din peisajul mediatic al Aradului penelist până în măduva lui Falcă, pardon botoxatului, pardon dictatorului ajuns miliardar pe banii arădenilor. Și tot mai multă lume se interesează ce coace individa care conduce destinele Aradului, cu largul accept al botoxatului oltean. Ce Cionca, ce Bibarț, ăștia sunt pistoale cu apă de „ploua” față de contesa de Hămaș. Deși nu mai are nicio funcție administrativă, și nu va mai avea – conform deciziei Agenției Naționale de Integritate, (încă) șefa femeilor de la PNL trage sforile județului mai ceva ca unii dintre funcționari mâța de coadă.

Noi, mai bine zis sursele noastre comuniste au aflatără că Contesa Janina, dansatoarea de Hășmaș tace și face ce știe mai bine. Manevre! Nici mai mult, nici mai puțin, Janina Popa vrea să impună la Spitalul Județean, în locul actualului manager (dacă se poate numi așa o individă ce și-a arătat măsura incompetenței, mai ales acum acum, odată cu Coronavirusului), ec.Carmen Lucuța, un alt personaj malefic din istoria recentă a SCJU Arad, agreeat de ea. Un sponsor de bază al PNL-ului arădean și șefilor acestui partid. De ani buni de zile, nu de ieri, de zi, ci din 2015. An în care a închiriat un spațiu de circa 300 mp, în incinta Județeanului, unde și-a tras o clinică privată! În concurență cu „statul”, cum ar veni.

BEȘ BAR

P.S. În curând despre numele personajului și despre ghidușiile șefilor de la CJA, Spitalul Județean etc., tot aici, în Fleandura roșie (vorba domnului Horia Medeleanu, Dumnezeu să-L Ierte, fost senior editor al ziarului nostru).

(p)

 

2 COMENTARII

Comments are closed.