Mai ales acum, în plină pandemie, sunt unii care pe lângă faptul că-și fac și „instrumentul” mare se mai și laudă. CU un tupeu MAXIM. Este vorba atât despre privați (firme, diverse asociații, asociațiuni, fundații, fundațiuni etc.), cât și despre oameni politici sau din sfera politicului și/sau din administrația publică locală sau județeană. Aceștia din urmă făcându-și, practic, campanie electorală din banii noștri (pe lângă cei pe care-i bagă în jeburile proprii și personale sau diverse conturi)

Un edil șef, de exemplu, pe pagina sa de facebook, ne dă un exemplu de cum nu se face în aceste vremuri! Și se pune să laude un personaj, poate bine intenționat personajul în cauză, că ar fi făcut, face și va face pentru arădeni. Ceea ce, de altfel, însuși șefii județului și orașului ar trebui să o facă, nu să lase pă alții!

 

La o verificare sumară am aflat că italianul în cauză, încă o dată vă spunem – poate că este bine intenționat!, are o firmă în Șofronea, Artex Buiding SRL, care a avut în 2017 0 (ZERO) angajați, în 2018 1 (un angajat) iar obiectul principal de activitate este: „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” . Deci, scuzată-ne fie lipsa de viziune capitalistă, cum mama dracului să faci cu zero, respectiv un angajat asemenea lucrări, încât să intri în grațiile autorităților? La orice cifră de afaceri ai avea și oricât profit ai avea. Imens, vă spunem noi (dar, cu amănuntele astea vom reveni).

Ar fi bine de știut câte contracte are Consiliul Județean Arad, Primăria Arad și alte instituții aflate în subordinea acestora, deci care trăiesc din banii arădenilor, cu SC ARTEX BUILDING SRL Șofronea – Arad. Să dea și altora rețeta „succesului”.

BEȘ BAR

Explicații foto: Ori la B.. iserică, ori la spital