Despre marea „afacere” ce se pregătește prin amenajarea unui spital de campanie la EXPO Arad credem că ați auzit. Au avut grijă autoritățile județene să iasă cu diverse comunicate de presă cum kă ce și kă kum vor ei să facă. De-acum încolo. Că până acum au fost ocupați, așa cum vă spuneam, să se laude cât de buni sunt ei și ce fac pentru arădenii care (Ferească Dumnezeu!) au sau vor avea probelem cu COVID 19. Pă mama dracului, vorba unui clasic în viață (ziarist).

Nu mulți dintre comuniștii care ne citesc și-au exprimat nedumerirea pe ce pot cheltui cei de la Consiliul Județean peste 3 (TREI)!!! MILIOANE DE EURO? Atâta veme cât, cel puțin o firmă mare din Arad, știm noi, s-a oferit să facă unele lucrări cu titlu GRATUIT! Conform celor debitate de CJA, în majoritatea lor liberali, sau simpatizanți care încă mai cred în abureli, acolo se vor montate 204 de paturi (atenție, puse deja la dispoziție de către Ministerul Apărării), ceva aparatură medicală (la achiziționarea acesteia se pricep cel mai bine cei de la CJA) pentru care nu au fost (din câte știm) consultați medici specialiști în domeniu etc. Și, altă cretinătate debitată, vor fi aduse peste 140 de cadre medicale! De unde? Poate din China? Că în Arad e penurie de cadre medicale. Ne este scârbă să continuăm pe acest subiect. Vă mai spunem doar că în țări ca Italia, Spania, Germania etc., CORONAVIRUSUL o lasă mai moale, restricțiile au fost ridicate, iar noi de-abia acum vom începe amenajarea Spitalului de Campanie EXPO Arad. Tocmai în Săpămâna Mare! Să vedem cine va lucra la amenajarea sa.

În tot acest timp de căcăială a CJA-ului, care și-a arătat încă o dată incompetența și adevărata față, să nu zicem și de alte efecte pecuniare, o firmă din domeniul medical, PROIMAGISTICA SRL Arad, ce are sediul pe str. A, Șaguna, a pus la dipoziția autorităților un spital cu peste 40 de locuri (paturi etc.), utilat. Și acest lucru l-a făcut cu titlu GRATUIT! Pardon, „competenții” de la CJ Arad mai trebuie doar să aducă personal medical, aparatură medicală. Aparatură pe care ulterior și-o va recupera, normal.

Deci, despre ce vorbim? Poate că mai marii CJA ar aștepta ca patronii de la PROIMAGISTICA să mai „sară și la cap”. Mai știi?

R.D.S.

Explic.foto: Pe planșă totul arată ca la carte. Dar cum diferența de la realitate la teorie e cât cea de la sulă la ureche…

1 COMENTARIU

  1. 3 milioane de euro nu pot sa cred ca trăiesc în Arad nu va mai saturati sa tot furați cum sa bagi 3vmilioane de euro într-un spital care apoi îl desfintezi mai bine ați fi pus în fiecare an 3 milioane de euro la dispoziția cetăți voluntarilor și în max 5 ani am fi avut stital nou nu unu mobili. Nu va mai suport livar trenu sa va lovească plin cu bani sa va sature domnu. Zici ca s-a dunat carul cu prosti la Arad

Comments are closed.