Ziua de 13 a fost una cu ghinion, se pare, pentru Contesa de Hășmaș, alias Geanina Popa fostă Pistru. Și asta pentru că, spun sursele noastre comuniste, măgăzina dă unde-și cumpără păpuci fata a Budigoaie dân Hăsmaș (birtășița satului), a fost închisă! Și cum Contesa (ce face, ce drege, ce comandă și pune pă alții din tot Aradul să execute) nu a mai avut de unde să-și cumpere păpuci dân colecția primăvară – COVID 19, ediția 2020, nu a mai știut ce să facă cu lovelele.

Cum oama lui Falcă din Arad, sau invers, nu a avut pe ce să-și cheltuie banii propuși pentru ziua de ieri, s-a gândit să facă un „pustiu” de bine și să tranforma banile din contul „păpuci” în contul ”pomană”. Și o cumpărat o jumătate de portbagaj de toate cele ieftinături, ce pot fi văzute în chipul de mai susIeftinături pe care le-a donat, pardon DONAT!, celor nevoiași, cărora le bate sau le-a bătut deja Coronavirusul la ușă. Gest de mare solidaritate, ce să mai zicem? Mare OM, mare CARACTER (voarba vine)!

Oare Cotesa de Hășmaș de ce nu a tras o vizită prin spitalele arădene, să vadă ce otrocități se întâmplă pe acolo. Și nu de ieri, de azi, ci de pe vremea de când Aradul este al lor, fie PD, PD-L sau PNL. Adică de la Revoluție încoace. Că la arad nu mai poți pune vina pe cei de la PSD (cu excepția perioadei Dorel Popa), că ei nu au condus niciodată Aradul. Sau îi e frică să nu se proptească în vreun Covid 19 și să-l ducă și la alălalat viteaz, fugarul Falcă Botox pe numele său de scenă, care s-a ascuns și el ca acela, sub o frunză de cucurbătă!

Nu vă e rușine să vă fie, cu Hamdras Hando în frunte, alt element viteaz în clanță și bun cheltuitor de bani publici, de ce și cum porcedați în aceste zile grele pentru arădeni? Ați dat bir cu fugiții, caractere de cacao ce sunteți!

BEȘ BAR

(p)