Am de adresat o rugăminte GCS (Grupului de Comunicare Strategică): ne comunicați și nouă, cetățenilor, câte străzi și scări de bloc au fost dezinfectate cu ocazia mult trâmbițatei acțiuni de dezinfecție din Arad? Nu de alta, dar pe la mine nu au trecut nici măcar tangențial cu strada, darămite să ajungă la blocuri.

Și tare sunt curios cam câți bani s-au sifonat cu această ocazie? Că de așa zisul „spitalul de campanie” ne-am cam lămurit. Din cele 3 milioane și ceva de lei sau euro ce-or fi fost (declarațiile se bat cap în cap) alocate pentru amenajare, „spitalul” nu a costat mai mult de 50-100.000 de Lei. Restul, Dumnezeu cu mila și cu buzunarele grangurilor de la CJ Arad. Îi cunoașteți: alde Cionca & Company.
Așa și cu dezinfecția, dar acum banii au intrat în conturile unora de la Primărie. Îi cunoaștem și pe ăștia: Bibarț & The Maranata/Betania Singers.

Adrian IVANOF

(p)

Explic.foto: Cum trebuia să fie amenajat spitalul de campanie conform proiectului (foto sus) și cum arată în realitate. De menționat că paturile și noptierele din metal au fost puse GRATUIT la dispoziție de către Ministerul Apărării! 

1 COMENTARIU

Comments are closed.