Tudorel Toader, deși a propus „mazilirea” lui Koveși, iar decizia Curții Constituționale și a Președintelui României a avut la bază propunrea sa, spune că nu e vinovat. Cu alte cuvinte, citând ce-a spus Tudorel, el n-a greșit cu „ievaluarea” și propunerea de revocare, acesta, în opinia sa, fiind corecte, chiar dacă nu i s-a permis D-nei Koveși să conteste inepțiile și aberațiile din raportul care a stat la baza propunerii de revocare!

În opinia lui Toader, au greșit Guvernul, Curtea Constituțională și Președintele, că au luat în considerare „ievaluarea” și propunerea sa! Ce măscărici comunist este acest Toader! Nici în fața unei Decizii a unei instanțe internaționale, nu recunoaște că a comis un abuz la comandă politică. Că, în fapt, despre asta e vorba: măscăriciul Toader a executat ordinul lui Dragnea și a propus, politic, revocarea lui Koveși. Nu pe bază de dovezi care s-o incrimineze, ci pe bază de fapte inventate de „Luju” și „Antena3”, care acum tac, după ce-au comis un adevărat linșaj mediatic! Păcat că n-avem procurori, „cu sânge în instalație”, care să-l ancheteze pe ministru pentru abuz în serviciu împotriva unei persoane și să-l trimită în judecată. Poate așa s-ar mai liniști slugile politice să schimbe funcționarii publici, atunci când le deranjează interesele.

Apropo! Cum, în cazul lui Codrin Ștefănescu este posibilă cercetarea pentru abuz și în cazul Toader, nu? Nu trăim în aceeași țară? Sau în Moldova lui Toader se aplică alte legi, de dinaintea lui Cuza, ca pe timpul boierilor și arendașilor?

Pavel ROMAN

Foto: RomâniaTv.Net