Înainte de trece la subiect vrem să vă spunem că mare intuiție a avut cel care a denumit o instituție aflată în subordinea Primăriei Arad, Gospodărirea COMUNALĂ Arad! Că, așa cum am mai zis, Falcă și ceilalți conducători „gospodari” au transformat Aradul nostru într-o comună mai răsărită, cu tramvaie, situață între Oradea și Timișoara.

Ei bine, această firmă care se alimentează, „suge” la greu bani de la bugetul local – adică banii arădenilor plătitori de taxe și impozite, este mai mult… n-ar fi! Condusă de un director numit politic, cum altfel?, Tiberiu Ciul (foto, împreună cu Contesa de Hășmaș – ce să mai zicem) pe numele său de membru de partid galben (fost portocaliu) și care are angajați pe la birouri tot felul de membrii de partid, tot felul de pile, neamuri, nemoșaguri etc., care ard gazul de pomană și își freacă dosurile pe scaunele cumpărate din banii arădenilor, ar trebui să se ocupe de „fața” Aradului. De parcuri, locuri de joacă, temeteuri etc. Cât de bine se ocupă și cât de bine conduce firma acest element de partid Tibi Ciul, puteți vedea și dumneavoastră, nu numai din poza de mai sus, ci și dacă vă plimbați prin Arad, stimați tovarăși și pretini! Iar dacă sunteți curioși de salariile pe care le iau acești P.C.R.-iști intrați pe site-ul Primăriei Arad.

Luna trecută, o echipă de muncitori, ATENȚIE! de muncitori de la GCA a poposit în Piața Heim Domokos, din centrul Aradului. Și-au făcut parțial treaba, că atât au fost lăsați (până nu au fost mutați la alte obligații). Muncitorii au făcut toaletareal a doi platani (monumente ale naturii), au tăiat un platan (era găunos pe dinăuntru), au pus un afiș că vor reveni și… ATÂT!

Au revenit așa cu ați revenit dvs. Crengile, frunzele sunt tot aici, neridicate. Mai mult, zona din spatele parcului început să devină și ghenă de gunoi. Și, dacă lucrurile vor trena, odată cu venirea verii parcul din Centrul Aradului (vizavi de Casa cu Lacăt) va deveni raiul șoarecilor și șobolanilor. Rozătoare pe care vi le dorim și la dvs, acasă, domnule director Ciul! Director de conjunctură, așa cum am mai zis. La fel ca și șeful tău direct, dl. Călinuț Bibarț, primarul comunei Arad.

T.M.T.

P.S. Mai cunoaștem niște picanterii din bucătăria internă a GCA, aflate chiar de la sursă. Adică, de la muncitori, nu de la personalul TESA.

Foto (Geanina Pistru Popa, Tiberiu Ciul): specialarad.ro