UTA – Campioana provinciei, a intrat în vizorul lui Falcă, botoxatul care a dus Aradul la stadiul de comună. Echipa de suflet a arădenilor adevărați (nu a infectului de oltean, chipurile de la Brad) este pe punctul de a fi VÂNDUTĂ! Din câte știm, și știm bine, ca de obicei, un grup de investitori (din care face parte și un chinez) a negociat deja cu Falcă să cumpere UTA. Botoxatul, la rândul său, a bătut palma cu Șoani Meszar, cel care de ani de zile s-a zbătut (de multe ori de unul singur) să țină UTA pe linia de plutire și, mai mult, să promoveze cu ea în prima ligă. Dar, cu amănunte despre negocieri, sumele vehiculate și alte picanterii vom reveni. Mai ales că Meszar este dat ca fiind viitorul viceprimar al Aradului, din partea UDMR.

Nu numai echipa a fost subiectul discuției din Falconne și așa zisul grup de investitori. Ci, chiar stadionul Francisc Neuman. Așa după cum reiese și din declarația pe care a dat-o în urmă cu câteva minute, joi, în jurul orei 11,00, la un post central de televiziune, acolo unde botoxatul s-a „spart”. A zis, nici mai mult, nici mai puțin, că vrea să copieze modelul Clujului, un model care s-a dovedit un real succes. Însă, probabil că a uitat că acolo primar este Emil Boc, cel care a demonstrat de ce în stare, Clujul fiind unul dintre cele mai dezvoltate, și în continuă dezvoltare, orașe din România. În timp ce Aradul este o comună cu tramvaie, grație botoxatului oportunist. Revenind, stadionul va fi cedat, nu se știe sub ce formă juridică, noului grup de  așa ziși investitori care vor trebui să continue lucrările. Că banii alocați de către Primărie s-au terminat (lucrări supraevaluate etc.).

Cam, deocamdată, astea ar fi. Cum Falcă nu prea mai are de unde să se „alimenteze”, și vin alegerile locale și generale (trebuie bani la partid!), s-a gândit să scoată la mezat emblema Aradului, UTA – Campioana provinciei, și stadionul acesteia. Că va reuși sau nu să-și ducă la capăt acest plan diabolic, rămâne de văzut!

R.D.S. 75

(p)

4 COMENTARII

 1. Mai BOULE tu iti bati joc de UTA?nu vinzi nimic-doar investesti!!ai inteles?/daca UTA nu promoveaza esti PRIMUL raspunzator-si asa aradenii-TE URASC.ai ingropat aradul-nu sport,nu stranduri decente,nu transport public,numai belele ai realizat pt Arad.Dzeu sa te judece ca el e aTOTputernic,NU TU.-
  P.S.-sa iti fie RUSINEE sa scoti kapp-ul printre aradeni-,

  • Ion dacă eram în locul tău tăceam și erai un filozof asa ești un lingău de a lu tovarășu din imagine care a reușit cea mai mare performanta sa facă cel mai mic stadion, cu cei mai mult bani,pe perioada cea mai lunga în 6 ani,
   Sa te apuci de un stadion în 2014 sa îl termini deaba în 2020 cu un buget pe care îl plătești integral constructorului tot la începutul lucrărilor ca na prieteni mei știu de ce și după 4 ani sa nu îți ajungă bani sa îl termini e de rasul curcilor și de DNA (care ori cum aici nu vede nimic în regula ma rog ca și multe alte proiecte ale susnumitu lui au orbit iară ) și nu e sigur ca va fi gata e jenant.
   În privința vanzari nu are ce sa vândă ca nu are nimic doar jucători și datori ar fi bine sa fie un investitor sa nu se mai capuseze bani de la primărie Ar fi super ok sa nu mai dea bani de la buget pt asa ceva, sunt prioritati mai importante pt urbe.
   Și sa ii spui botoxatului ca de când a ajuns europarlamentar a auzit și el de bani europeni și cum se accesează ca pana acum nu lam auzit în funcția de primar sa facă proiecte pt Arad cu bani Europeni oare de ce întrebare.
   Oare nu se pot sifona și atribui firmelor de casa ale mai sus menționatului?
   Sa trezit din hibernarea covid-ului vorbind de fotbal de uta de care și-a bătut joc lăsând-o sa se zbată în mocirla atât amar de vreme. Mie mi-ar fi și rușine sa ies pe post sa vorbesc la TV după toate episoadele de trista amintire dar cum el nu are rușine ca nu o mai simte fiind atât de josnic încât sfidează ideologia de a fi om și nu fățarnic despre ce vorbim.
   Nici eu nu ii dau dreptate celui care a făcut articolul cu treaba cu investitori și nici cu cea referitoare la Cluj Boc nu are nici un merit la CFR iar U Cluj se zbate ca și Uță în mediocrotatee fără realizări de atâta vreme.

 2. Un Gheorghe, tare destept esti! Da cine a investit pana acum, nu primaria? Si in calitate de ce poruncesti tu ce sa se faca la UTA si ce sa nu se faca? Esti un frustrat PSD-ist ce habar nu ai de tine la fel ca si cel care a scris articolul, cica Aradul e sat cu tramvaie pe langa Cluj si habar nu are ca si Clujul are tramvaie cumparate din Arad iar primaria Arad a fost prima din tara care a cumparat acele tramvaie moderne. E multa prostime, cum arunca unul ceva pe piata cum se enerveaza 1000 ca au pus botul fara sa verifice absolut nimic. Haloooo…ce e rau sa vina un investitor? Voi nu vedeti cate cluburi sunt pe cale de disparitie ca primariile nu pot finanta pentru performanta? E ceva absolut normal sa vina investitor mai ales dupa ce primaria a investit in stadion. Auzi la domnul nurnalist, are Falca de noie de bani si investitorul va continua lucrarile la stadion…halloooo, domnule jurnalist, stadionul e achiat daca nu stiai. Pana nu de mult ati tot scris ca e achitat stadionul dar nu sunt gata lucrarile, acum veniti ca nu e achitat si vrea sa-l dea cuiva ca sa continue platile…e plina lumea de rautate!

Comments are closed.