Stimați tovarăși și pretini, suntem în plin război epidemiologic, un virus cumplit amenință Aradul! Virusul se numește HAndo, și va fi transmis prin intermediului celui mai vindecat de Covid dintre arădeni, adică HAndrei HAndo, adică Andrei Ando cu indicativul țării pe care o servește.

Iată ce anunță acest personaj, un guru al presei arădene: „Am donat astăzi plasmă pentru pacienții Covid-19 în stare gravă. Sper să fie cu folos!”. Păi, da, o să fie cu folos pentru Hungaria, că plasma lui Hando o să le inoculeze arădenilor, un alt virus, Hovid 2020, în legătură directă cu „Trianon 100”, acțiune desfășurată de Ungaria pe teritoriul României. Primele simptome ale virusului Hovid 2020 sunt halucinații ale românilor, care vor recunoaște că Tratatul de la Trianon este nedrept, că Ardealul aparține Ungariei, că Ținutul Secuiesc trebuie să obțină imediat autonomie, pentru a putea trece vsub suzeranitatea Ungariei.

Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, vă transmitem mesajul acoperiților noștri în serviciile secrete: Să vă ferească Ișten să acceptați plasma lui Hando, că mâine vă bateți nevasta să-și schimbe numele din Maria în Marișka și pruncul să nu mai fie Ionică, ci Janos!

BAR BEȘ

1 COMENTARIU

  1. Nu prea am inteles ,substratul’.Ando A. doneaza plasma vreunei institutii medicale din Ungaria?

Comments are closed.