Adminstraţia Bibarţ moşteneşte toate metehnele perioadei Falcă, cu accent pe secretomania şi lipsa de transparenţă faţă de arădeni. O face în mod constant, total neprofesionist, parţial din neputinţă şi parţial din rea voinţă, spune consilierul social-democrat Cosmin Buruc.

„În tradiţia uzualelor cacealmale Falcă, actualul primar interimar PNL dă dovadă de dispreţ faţă de cetăţeni şi consilierii locali din opoziţie. Numai astfel se explică cum o echipă, teoretic presupus responsabilă, poate să trimită la 11 noaptea, în preziua şedinţei, o documentaţie precară legată de un proiect de hotărăre, introdus pompieristic pe ordinea de zi în ultimul moment. Şi ce subiect ! Reglementarea regimului de funcţionare a teraselor din municipiu. Totul pe repede înainte, fără nicio explicaţie, fără niciun studiu. Unde în ţară se mai întâmplă aşa ceva ? Doar la Arad este posibil ca o echipă crescută şi şcolită de Falcă să procedeze cu atâta amatorism. Domnilor, cu toţii am dori să vedem un studiu serios, fundamentat de trafic înainte de a ne pronunţa. După atâtea şi atătea proiecte neserioase, nerealiste şi în detrimentul micilor întreprinzători nu putem risca să complicăm situaţia şi aşa disperată a agenţilor economici din oraş. Sigur că Falcă şi Bibarţ au gândit-o politic, trimit 3 rânduri de maculatură spre studiu şi apoi dau vina pe PSD. Evident, PNL zero soluţii şi tupeu maxim.

Mai grav, în aceeaşi şedinţă, liberalii a propus direcţionarea a 13,7 milioane de lei în vid ! Cum poţi să votezi atribuirea unei sume fără a-i cunoaşte destinaţia ? Bileţele scrise de mână în şedinţă, listuţe făcute cu 5 minute înainte, într-un haos total, toate acestea spun totul despre lipsa acută de profesionalism a administraţiei Bibarţ.

De ce să sufere arădenii din cauza opacităţii unei echipe care a făcut numai şi numai rău Aradului de 16 ani încoace.” afirmă consilierul PSD Arad Cosmin Buruc.