În buricul târgului, vizavi de Casa cu Lacăt (ce a mai rămas din monumentul istoric cu pricina), persoanele fără adăpost, drogaţii şi curvele (nu politice, că alea sunt pe la Primărie, Prefectură, Consiliul Judeţean Arad, partide politice etc.) îşi fac în continuare veacul. Se pare că degeaba s-a tot scris prin presa locală că zona dintre Boul Roşu – Piaţa Avram Iancu şi până la Primărie a ajuns raiul celor mai sus pomeniţi, că gardienii publici, în speţă miliţienii de la Locala lui Falcă nu fac mai nimic!

Poliţiştii de la Locală, care au salariul aproape dublu faţă de poliţiştii de la stat (IPJ Arad)!!!!!, PCR-iştii (pile, cunoştimţe, relaţii) lui Falcă şi ai PNL-ului, se fac că plouă. Bineînţeles că mulţi dintre ei (nu toţi) nu au ce căuta, nu au pregătirea necesară să facă parte din Poliţia Locală. Însă, timpul trece, leafa merge, ei se fac că muncesc. Şi se plimbă toată ziua cu autovehiculele din dotare. Loganuri, de anul trecut, Dustere de anul acesta. Echipamente scumpe plătite din banii arădenilor, salarii, aşa cum am mai zis, babane… trai pe vătrai, nenică.

În ultimul buletin de presă pe care l-am primit la redacţie, cel din 7 iunie: Poliţiştii locali arădeni, asigurând cu un efectiv de 29 de cadre şi 13 mijloace auto mai multe tipuri de activităţi legate de prevenirea şi răspândirea COVID 19… În urma tuturor activităţilor efectuate, nu s-au constatat abateri.

Deci, cu 13 autovehicule s-au plimbat cei de la locală, 29 la număr! Pe unde? Ei ştiu. Ceea ce ştiu, însă, arădenii plătitori de taxe şi impozite locale (de unde se alimentează financiar Poliţia Locală), concetăţeni care sunt nemulţumiţi de activitatea aşa zişilor poliţişti, este faptul că se cheltuie bani în prostie pentru nemuncă. Pentru capital electoral al celor de la putere, că, în total, sunt circa 100 de angajaţi la Poliţia Locală. Angajaţi pe sprânceană, pe baza recomandărilor. Dacă mai puneţi şi membrii ai familiilor acestora, faptul că vor asigura paza, ordinea etc. la secţiile de votare, vă puteţi da seama că ei constituie o importantă masă de manevră electorală. În Arad, vorbind.

Revenind, situaţia din zona centrală a Aradului, nu numai din zona centrală, a degenerat. Cu toate că au crescut cheltuielile de la bugetul local. Oare nu sunt suficiente agresiunile fizice (mai alesa asupra femeilor), să nu mai zicem de agresarea verbală etc. etc.? Se aşteaptă ca situaţia să degenereze şi mai mult? Că de imaginea Aradului pe europarlamentarul Jitză Falcă îl doare la… botox. El are alte priorităţi. Bineînţeles că pentru el şi familglia sa, personală sau de partid!

BEŞ BAR

P.S. Despre faptul că un fost şef al SRI Arad, Adrian Toma (foto) a fost pus de Falcă în fruntea Poliţiei Locale, vom scrie cu altă ocazie. Bineînţeles că generalul Coldea, fostul şef al SRI România, nu a avut nicio implicare! Am glumit.  

1 COMENTARIU

  1. Sa vedeti pe strada Tarafului ,unde au un birou cei de la Politia Locala,noapte de noapte e muzica la maxim,galagie,batai,curvasarai, si nu fac absolut nimic.Stau in alimentara de pe colt,mananca,bea, atat stiu sa faca.Mai ales un politist local la vreo 55 ani,solid ca un urs,toata ziua e in alimentara,nu il intereseaza nimic.Sa vina sefii din Primarie pe aici,sa vada ce se petrece toata noaptea.NU NE PUTEM ODIHNI DELOC,DE CAND FALCA A ADUS AICI TOATE SCURSORILE.RUSINE.

Comments are closed.