Sunt, probabil, puțini arădeni care știu unde se află clădirea din fotografia de mai sus. Vă spunem noi, în plin centrul Aradului, lângă Palatul Administrativ. Este curtea interioară unde își are sediul central PNL Arad și Falcă și-a deschis cabinet europarlamentar!!!!!!

Haideți, stimați tovarăși și pretini comuniști (pe rit nou), să facem o scurtă prezentare a situației. În anul de grație 2018, în ultima ședință de Consiliu Local din acel an, Gheorghe Falcă a supus aprobării slugilor sale nemernice din CLM un proiect de hotărâre prin care proprietarii de clădiri cu fațade deteriorate, din Arad (istorice sau din zone istorice) să plătească un impozit cu mai mare de până la 500%!!!!!. Adică, bani la bugetul local, să aibe „mobilul” înnavuțirii și să iasă europarlamentar.

Are rost să vă mai spunem că, în comparație cu Oradea, Falcă – botox nu a făcut nimic, nu i-a ajutat cu nimic pe proprietarii sau chiriașii clădirilor respective să își renoveze fațadele. Are rost să vă spunem că la Oradea, de exemplu, unde primarul Ilie Bolojan – tot PNL, a intervenit – cu fonduri europene, cu bani de la primărie, și le-a întins o mână de ajutor (autorizații de renovare etc.) și a reușit să ridice orașul de pe malul Crișului Repede cu mult peste „comuna” Arad!

 

 

 

 

 

 

Falcă, care ești, oare ai supraimpozitat cu până la 500% PNL-ului arădean că nu și-a renovat fațada? Nu. Ai supraimpozitat, de exemplu, clădirea în care ai și tu un apartament (apartament unde își are, în prezent, sediul Jurnalul arădean și aradon.ro) și unde fațada arată pică pe trecători (vezi foto)? Nu!

Păi, komunistule înrăit, de la „fraierii” de arădeni pe care i-ai prostit și te-au votat le iei bani în plus (și nu puțini), iar de la tine și partidul tău de toată jena, atât pe plan local, cât și național, NU? Oare cum se traduce aceste fapte în limbaj juridic, penal?

Poate vor răspunde alții, dacă îi lasă Coldea, fostul șef al SRI România.

Ando BEȘ BAR

P.S. Cine ghicește unde își va muta sediul de, chipurile, europarlamentar botoxatul Falcă, distrugătorul Aradului, are de la noi o bere. La butoi.

(Vă ajutăm cu foto și vom reveni cu documente)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.