Poate mulţi dintre voi, adepţi de-ai lui Falcă şi ai PNL Arad, veţi spune kă ce avem cu ei, cu liderii liberali arădeni, cei care au distrus şi încă distrug Aradul, însă… Însă, după ce te rupi în figuri, în presa arădeană aservită, că pe vreme de pandemie eşti alături de popolaţie, că eşti aşa şi pe dincolo, iar în realitate te îmbuibi pe la birturile din subordine (vorba vine), este prea de tot. Pe toţi aceşti lideri de paie ai Aradului ar trebui să-i pască PRIMEJDIA! În primul rând a arădenilor, că tot vin alegerile. Atât cele locale, cât şi cele generale.

V-aţi întrebat de ce doar anumite străzi din centrul Aradului, în special, au fost închise circulaţiei rutiere pentru a face loc teraselor? Nimic greşit, zâce că zâce comuniştii din noi, şi la Szeged, Budapesta, Viena, Paris este ibidem, însă situaţia e prea cusută cu aţă galbenoă falchisto-liberalo botoxată. Poza de mai sus a fost surprinsă la un birt (pentru noi, comuniştii, toate localurile alimentaţie publică au fost, sunt şi vor rămâne birturi) din plin centrul Aradului, pe o stradă care tocmai a fost închisă şi iluminată din bani publici, cu cheltuielile de rigoare (pentru buleftrică, cel puţin). Vorba românului venit din Jermania, de la Paris, via Milano, iluminată a la giorno! Nimic rău despre EUP (reclama e gratis, de data asta), unul dintre cuibuşoarele lui Falcă, botoxatul Arad, birtul unde a fost chipurit chipul de mai sus.

O fi fost scump, o fi fost leznă, sau pă d-a ficea dracu ştie! Cert este faptul că a fost o şedinţă de partid, ka la komuniştii noştri de altădată, care s-a lăsat cu dezbateri profunde. Că şi aşa urma, tot sâmbătă, o altă chermeză, la BRUNANCA, în podgorie.

BEŞ BAR, corespondent special de la ROCA BRUNANCA

(p)