Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii. Zilele prostiei PNL continuă să facă victime!

Iohannis anunță că de azi se redeschid gradinițe și afterschooluri, Orban face ședință de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinți au așteptat zile la rând normele pentru redeschiderea gradinitelor, care nu mai apar. E și greu să apară cu un profesor pus ministru ca Anisie.

Tradus din liberală în română, Guvernul n-a putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se așeze la aceeași masă trei liberali, Anisie, Tătaru și Violeta Alexandru. Ministrul Sănătății are o preocupare exclusivă: mega-licitația pentru măști, Ministrul Muncii trăiește în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă, PNL nu e în stare.

De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măști pentru nevoiași, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocațiilor se umple de praf.

Mihai FIFOR, senator PSD Arad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here