Că te-ai dus degeaba asta știm și credem că știe tot arădeanul cu capul pe umeri, care nu mai pune botul la vrăjelile tale de oltean botoxat. Și care ai adus Aradul la stadiul de comună. Apropo, Jitză cât mai costă emisiunile pe la diversele televiziuni pe la care apelezi și care te bagă în emisie la ore de MINIMĂ audiență?

În data de 7 iunie, după cum se poate vedea, Zeus de Arad, multivizionarul care dacă vede o clanță… de la ușă o studiază pe toate părțile și apoi o bagă în gură, a tăiat-o spre „Brusel” – vorba lui. Chipurile, pentru proiecte grandioase pe fonduri europene, bla, bla, și mai… pix! Cu mașina s-ar fi dus, de parcă îl țin bojocii și mintiuța. În poză se poate vedea că, în dreapta, stă un individ cu masca de rigoare. Dar, și aici intervine marele DAR: pe bancheta din spate cine a stat? Poate ne spune Ghiță Stoian, ordinarul prefect al Aradului, sluga nemernică a lui Falcă încă de pe vremea când botoxatul i-a fost șef la Primărie, și a răspuns „ad litteram” comenzilor date de demolatorului Aradului.

O peseriche mai zglobie și cu cojones comuniste, ne-a cântat pe la obloacele redacției și triluind (ce fain sună) ne-a informat că o persoană de sex feminin i-ar fi însoțit pe cei doi în periplu la „Brusel”. Și că ar fi vorba despre prietena Elei Falcă. Nimeni alta decât contablila europarlamentarului Ghiță (ea are grijă de cheltuilelile și deconturile), în speță actuala subprefectă de Arad, Olimpia Popa. Pusă pe funcție, conform (și) celor scrise de la ancheteonline, de Falcă. Dar, despre trecutul acestei Olimpia Popa, despre ascensiunea sa (Primărie, CJA, Prefectură) cu altă ocazie.

Amu, dracu știe, că dacă bârfa ar fi adevărată (lucrurile serioase se spun în glumă, nu?), domnuca subprefect ar fi trebuit să fi lipsit de la Prefectură din 7 până în 12 iunie, parcă. Ceea ce… condica, bat-o focul ei! Dar, mai mult ca sigur că domnuca prietena soției lui Falcă și-a luat concediu (de oricare ar fi el) sau s-a dus în interese de serviciu. Ea fiind angajată, din câte știm, și la cabinetul de europarlamentar al botoxatului.

Olimpia Popa se ocupă la cabinetul europarlamentarului Falcă cu situațiile financiare, decontări, salarii etc. Cum spuneam, un fel de contabil, pe care Gheorghe Falcă s-a gândit să-l pună șef peste județul Arad, dacă tot s-a priceput să-i deconteze șprițurile și cazările de la Bruxelles. Curată depolitizare, mon cher!”   – conform ancheteonline („Falcă și-a pus în funcția de subprefect „contabilul“ de la cabinetul de europarlamentar” – 2 decembrie 2019 ).

P.S. Poate am fost induși într-o eroare „greșită”, dar cum fum fără foc nu iese… se pare că „Brusel” – ul e tot mai vizitat de domnițe de tot felul. 

(p) BEȘ BAR Brunegru

Chestii întrebătoare pentru organe:

  • în starea de urgență cine vine vine din țări cu rata mare de infectare intră în autoizolare sau carantină două săptămâni
  • Belgia este țara cu rata mare de infectați
  • Falcă s-a întors, la sfârșitul săptămânii trecute, de la Bruxelles
  • după care a dat, în plină pandemie, cu sfidarea reglemetnărilor în rigoare, o masă tovărășească membrilor marcanți (mai mult sau mai puțin) ai PNL Arad