Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a anunțat că a sesizat instituțiile abilitate în legătură cu faptul că SC Compania de Apă Arad SA emite facturi pentru un „consum nereal” către asociațiile de la blocuri.
„Timp de 12 luni de zile (aprilie 2019 – aprilie 2020), SC Compania de Apă Arad SA, contrar Regulamentului emis de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare Județul Arad (ADIAC Județul Arad), estimează lunar consumurile de apă rece – în loc să citească lunar contoarele de branșament aflate pe domeniul public – și emite facturi cu consumuri nereale către asociațiile de proprietari din Arad”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.
Din acest motiv, anunță Dorina Lupșe, ULAL Arad, reprezentanta asociațiilor de proprietari din județul Arad, împreună cu președinții acestora din urmă, a demarat o acțiune de sesizare a instituțiilor abilitate privind prejudiciile aduse cetățenilor, cu bună știință, de reprezentanții Companiei de Apă. Această acțiune vine în urma numeroaselor sesizări adresate Companiei de Apă, „fără ca societatea să facă vreun efort pentru a remedia situația”.a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.