Deputatul Căprar, acest veritabil Dooorel al Aradului, exclus din organizația PSD Arad, a spus o glumă bună într-una din zilele trecute. Cikă kandidează pentru funcția de președintel al Consiliului Județean Arad, la alegerile din toamnă. Suținut de către ”Partidul pitei unse”, adică PPU – loc unde și-a găsit, temporar, refugiu. Pentru cei care nu știu, Partidul pitei unse, PPU (fost Partidul Umanist din România, fost Partidul Popular), este partidul pușcăriașului Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani cu executare.

Să simtă și Căprar ceva, mai ales că este liderul „lotului celor zece” care dădeau mită PSD-ului, trimiși în judecată de DNA (procesul a fost transferat de la Timișoara la București, deci se pare că e cam groasă treaba). Dar, pentru reîmprospătarea memoriei mai bine parcurgeți și articolul  „Cum ajungea mita de la vamă direct în caseria PSD” (DIGI 24).

Ar mai fi ceva, Căprar nu s-a dus singur la Partidul pitei unse, ci a luat-o și pe „pupila” Ingrid Iordache, fostă și ea pe la PSD-ul arădean – partid pus pe butuci (poate și la comanda lui Falcă) de către Dooorel.

Dorele, hai noroc și pită unsă! Cât despre Ingrid, și-a rata cariera politică înainte să și-o înceapă. Zicem noi. 

Aradul PUR