Iata cum un lider al USR, fost vicepreședinte la nivel național și președinte a filialei USR Sibiu, îmi confirma bănuiala pe care am exprimat-o in ultimii doi ani! USR a “devenit încet, încet un partid de neomarxiști” și “cine nu e cu noi, e împotriva noastră” sunt expresii pe care le-am folosit în anumite discuții cu membrii sau simpatizanți ai USR, fapt care mi-a adus antipatii!

Nu, nu sunt împotriva niciunei formațiuni politice care are capabilitatea de a purta dialog constructiv în vederea dezvoltării societății în care trăim! Dar nu pot sa fiu anemic în fața unor persoane menite a fi “Gică Contra” atitudine care nu poate sa genereze bunăstare și stabilitate! Important este ca toți oamenii de valoare sa își dea mâna (indiferent de opțiunile politice, religioase sau culturale) pentru a se putea construi eficient o societate cu adevărat democratica! Ura naște ură, ceea ce nu poate duce decât la distrugerea societății normale la care speră majoritatea!! Pe aceasta cale fac apel la toți oamenii de bună credință, indiferent unde s-ar afla, să nu se lase manipulați de niște ipocriți care nu au nici în clin, nici în mâneca și nu au nicio legătura cu politica!

Să nu uităm istoria și ideile prin care a ajuns bolșevismul la putere, la un moment dat chiar a ajuns să acapareze întreaga societate!

Marcel MĂINESCU

 

1 COMENTARIU

  1. Marcele draga , cine nu e cu noi e impotriva noastra, e deviza autorilor din 89. Adik CIM. Succesuri.

Comments are closed.