…În c..c..turi afundată!!!
Oriunde privești, la știri, talk-show-uri etc., dacă nu ești bombardat cu episoade noi din serialul de mare succes, Covid-19 (SARS COV 2), atunci ești agresat intelectual cu miniseria „Priveghi și înmormântare – Emi Pian”.
Asta din urmă în producția și regia MAI și cu colaborarea generală a autorităților române.
Pe cine plm interesează că o dat colțu’ un borfaș penal.
Doamne dă la cât mai mulți din partea mea. 👎👎
Autoritățile, în loc să-i spulbere ca pe șobolani, le asigură cordoane, pază și, nu m-ar mira ca, vreodată, să le dea și onorul. Cu tot cu imnul de întâmpinare la Președinte.
Ministerul de Interne și autoritățile Statului, în întregul lor, sunt complici, cel puțin moral, la creșterea, în progresie geometrică, a fenomenului infracțional din țara noastră.
MAREȘALE, te-au trădat și te-au ucis, căci ai început bine când i-ai pus pe ai noștri conaționali tuciurii pe plute de carton și le-ai dat drumul pe Bug. Păcat că nu va mai apărea, niciodată, un altul, să-ți încheie opera. Regretul morții tale este la fel de mare precum Gloria Ta veșnică…

Adrian IVANOF

1 COMENTARIU

  1. Unde vă este gândul la orgasmul de la umani?, sau ce mai puteți gândi?Fiecare are intimitatea sa personală , deși vă considerați moderne, nu mai aveți nici un pic de puritate.

Comments are closed.