Că botoxatul pensat Ghitză Falcă a luat-o rău pe arătură, poate și din cauza fumatului, nu mai este o noutate pentru nimeni. Nici măcar pentru cei din PNL Arad, partid pe care, ÎNCĂ, îl conduce discreționar. Cu alte cuvinte, face ce vrea „mătărânga” lui. Însă, după sursele noatre comuniste din interiorul PNL, până în primăvara anului viitor, când vor avea loc alegeri în cadrul organizației județene, nu mai este mult și îl „paște primejdia”, vorba aia. Adică, normalul, zicem nu numai noi.

Revenind la subiectul din titlu, Cristian Sălășan, zis „salată” (poate de vigan ce-o fi, vorba vine), a fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria Lipova. Peneliștii au prins momentul deciziei Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit într-un fel de stare de incompatibilitate pe primarul Mircea Jichici și, hop și ei, cu „Salată”. Nu vorbim acuma despre incompatibilitatea lui Jichici, care nu mai poate candida pentru un nou mandat de primar, însă nu putem să nu vă reamintim că acest Jichici a reușit să construiască un spital la standarde europene cu circa 5 (cinci) milioane de euro. Asta în timp ce Marineluț Cionca și gașca sa din fruntea Consiliului Județean Arad și PNL au băgat cel puțin de două ori atâta în aparatură medicală pentru Spitalul Județean Arad. Aparatură care, în mare parte nu este pusă în funcțiune din diverse cauze. Dar, a fost achiziționată, plătită și urmările credem că le bănuiți.

Puțini, poate, știu că „Salată” este șeful, directorul „centrului” de la Cuveșdia. Acolo unde, la ora la care scriem aceste rânduri sunt opt bolnavi de COVID, atât din rândul pacienților, cât și dintre cadrele medicale. Informația e pe surse, deci luați-o ca atare.

Acest „Salată” se află într-o stare crasă de incompatibilitate, din câte ne spun sursele noatre comuniste, soția și mama sa fiind angajate ale centrului de la Cuveșdia!!!!! Dar, cine să se sesizeze, cine are curajul? Atâta timp cât personajul în cauză este finul Claudiei Boghicevici, fosta deputată, în prezent deținând a importantă funcție de conducere la Curtea de Conturi a României, și în relații foarte apropiate cu Marinelul Cionca. În sensul că președintele CJA i-a botezat fiica, deci îi este și el naș! Oare cine dirijează, propune bugetul (și) pentru centrul de la Cuveșdia, că de votat îl votează mașina de vot PNL?

Cum subiectul „Salată” pare interesant și cu încrengături intersante, vom urmări în continuare mersul treburilor.

Ghidul BEȘ BAR

P.S. „Salată” nu ești destul dacă nu te bagi în seamă și ka kântăreț, acesta având o melodie preferată, pe care o și cântă în public, vorba vine: Câte fete-n sat la noi!

(p)