Bunul simț și buna-credință, mă obligă să felicit toți competitorii din cursa electorală și, nu în ultimul rând, să felicit câștigătorii, oricare ar fi ei.
Lăsând la o parte descalificarea morală și civică a unora care au condus și desfășurat o campanie electorală penibilă și murdară, gândurile trebuie să ne poarte spre ceea ce se va întâmpla, pe mai departe, cu Aradul nostru.
Dacă poziția mea față de interimatul lui Bibarț a fost una virulentă și critică, aceasta s-a datorat influențelor mandibulare, venite pe ruta Bruxelles-Arad, care au umbrit orice se voia a se face bun.
Cu toate acestea, în cazul în care va fi validat ca Primar al Aradului, îi doresc să gestioneze nevoile cetății cu mintea limpede, eliberat de fariseismul perioadei Falcă și fără a se lăsa umbrit de poalele, mult prea largi, ale ”Cucoanei Geanina”.
Două condiții, nu suficiente, dar neapărat necesare, pentru a câștiga aprecierea mea și, probabil, a multor alți arădeni.
Aradul trebuie resuscitat. Încă se poate. Dar asta numai prin interes manifestat față de oraș și binele acestuia și nu prin interes personal sau de clică, așa cum, din păcate, a fost până acum.
Adrian IVANOF