Oare cât mai trebuie să suferim , pentru ca toți semenii noștri să înțeleagă un lucru și anume , DOAR ÎMPREUNĂ VOM IZBUTI ?!? S-au făcut nenumărate apeluri și rugăminți , ca toți cetățenii români să își exprime dreptul la vot , pentru că numai uniți vom putea decide , ce este bine și ce este rău pentru noi toți , în momente de cumpănă cum sunt și scrutinele electorale , când trebuie să alegem corect pe acei care ne vor conduce și reprezenta timp de patru ani .
Din păcate , nu a fost să fie așa !
În orașul nostru drag Arad , stimabilii noștri concetățeni , au luat de bune două slogane referitoare la alegeri :
„Dacă ar conta votul nostru , nimeni nu ne-ar chema la vot !” , sau „Nu contează cine votează , ci acei care numără voturile !
Este fals și neadevărat !
Și totuși , dragii noștri arădeni au hotărât să stea acasă , neexprimindu-și dreptul la vot decât un nr. de cca. 48.000(30%) de oameni , dintre care aproximativ 19.200(40%) , au votat cu candidații PNL .
Făcând un calcul simplu , înseamnă că dintre cei aproximativ 160.000 de arădeni cu drept de vot au votat cu PNL 19.200 , adică un procent de 12% .
Acest procent nu era legitim pentru candidații PNL , ca și învingători în alegeri , dacă votau un nr. mai mare de arădeni ! Dar ……., asta este situația , pe cât de nelegitimă , pe atât de anormală și dăunătoare pentru noi toți !
Marius BRASAI