Poporul român este în majoritatea lui creștin ortodox , dăinuind peste veacuri prin această credință adevărată .
Ca și orientarea politică și cea religioasă , este garantată de constituție la noi în România , așa fiind normal și firesc să fie . Sunt creștin ortodox convins și practicant , dar am prieteni și de alte confesiuni religioase , cu care mă înțeleg minunat . Până la urmă fiecare are dreptul să creadă ce vrea , mântuirea fiind strict personală .
În această credință a noastră strămoșească și adevărată , care este ORTODOXIA , SFÂNTA CRUCE a MÂNTUITORULUI , închinarea la Icoanele care reprezintă SFINȚII , precum și prăznuirea SFINȚILOR bineplăcuți lui DUMNEZEU , au o mare importanță și sunt de un real folos pentru acei care cred în aceste lucruri sfinte .
Anul acesta , sub pretextul pandemiei , s-a produs o oarecare îngrădire a credinței noastre ortodoxe , prin închiderea Sfintelor Biserici și limitarea participării creștinilor la pelerinajele care se fac cu ocazia sărbătoririi SFINȚILOR .
Unele „elite” românești precum ctp-ul , acum recent au început să jignească românii creștini ortodocși și să batjocorească SFINȚII , la care de sute de ani se închină acești creștini . Mai mult decât atât , eu fiind unul care am luat poziție față de aceste jigniri și batjocori și față de cei care le-au comis , am fost insultat de niște odrasle ale satanei , făcând jocul celor de la conducerea țării , care nelegal și nefiresc au luat măsurile mai sus menționate .
Nu îmi este frică de acești diavoli , ci pur și simplu îmi este scârbă și lehamite de ei , iar pe cei pe care i-am depistat pe paginile mele de pe rețelele de socializare i-am blocat și i-am eliminat .
Este strigător la cer , ceea ce se întâmplă acum în România , pe toate planurile . Indivizi îndobitociți și satanizati , mulți dintre ei inculți și agramați , dar susținători ai puterii politice , te apostrofează și te insultă fără nici o rușine , fără nici o temere . Cine știe ce vom mai păți ? Eu voi lupta în continuare cu toată puterea și știința de care dispun , împotriva celor care denigrează România , neamul nostru cel românesc , precum și credința noastră strămoșească , creștin-ortodoxă .
DUMNEZEU SĂ NE FEREASCĂ DE RĂU !
Marius BRASAI