Stimați tovarăși și (t)ovarășe, ați fi crezut vreodată că Klaus (ah, cât de rău îmi pare că nu este cacafonie, ca să pot preciza că este intenționată!) va ajunge să fie tratat cu flit de către cel care nu a fost altceva decât o imprimantă pe care se scoteau poruncile de la Cotroceni, adică Ludovic Orban ? Cum, adică, a cutezat Mandolină să refuze desemnarea generalului (Mă)Ciucă drept premier, când EL însuși, singurul IQ din România, Klaus von Merkel l-a desemnat? Cum, adică, să-l propună Orban premier pe Câțu, ăla care a dat bir cu fugiții cu jumătate de oră înainte de a fi votat în Parlament? Vă vine să credeți că EL a rămas MUT în fața revoltei liberalo-pedeliștilor dar și a USR-iștilor și UDMR-iștilor? Nouă, comuniștilor, fini cunoscători ai manevrelor de culise, nu! De aia vă spunem: Câțu este exact ca și vaca dusă la târg doar ca să fie făcută de râs, ori va fi respins de către Parlament, inclusiv prin votul liberalilor, ori va fi lăsat câteva luni, după care va fi schimbat cu altcineva, gen Siegfrid Mureșan, la propunerea lui… KWJ, adică a lui Merkel. Dacă USR-iștii nu vor fi de acord, nicio problemă, îl vor vota cei de la Peee Seee, Deee! Iar cei din Sistem se vor distra, înregistrând video și audio un chef. Unde anume și cu cine, vă spune MUSKAMOR mâine!

Klausstrofobul de serviciu

1 COMENTARIU

  1. Trădarea e generală și evidentă! Să fim noi românii de sânge atât de incompetenți??
    Sunt naționalist român dar nu sunt nici șovin nici rasist! Iubesc oamenii cinstiți și deștepți.
    Dar întreb: ce caută un neamț mediocru în fruntea României?! Dar un semisăcui Orban, fără carte și meserie adecvată, în fruntea unui guvern român?!
    Chiar nu am găsit noi un român să-l alegem președinte?! Un Marga, un Ion Aurel Pop, un Eugen Simion, un Tudorel Toader sau chiar Nicolae Manolescu.
    Cum se găsesc asemenea specimene, da ! Specimene, să ajungă să nu conducă!?
    Analizați cine ne conduce țara și veți constata că sunt incompetenți, profitori, șmecheri și fără pregătirea necesară pentru a ocupa funcții publice.
    De haosul de la noi, desigur, profită străinii și ne sărăcesc! Au sprijinul „guvernanților

Comments are closed.