Acesta este sloganul de campanie cu care Organizația PNL Arad a “performat” în această campanie electorală ajungând pe locul 17 la nivel național în plutonul liberal !
Apreciez că “vremea Aradului” a fost atunci când organizația arădeană câștiga detașat competițiile electorale, prin simplitatea și seriozitatea noastră, când promisiunile electorale rămâneau prioritățile noastre și munca pentru îndeplinirea lor se derula în echipa !
În acele vremuri și în echipă am susținut construirea autostrăzii cu toate coborârile de la Nadlac, Pecica și Arad ! Tot în acea perioadă am promis arădenilor că vom construi punți de legătura peste Mureș pentru a apropia comunitățile și acest lucru se vede clar în cazul Pecica -Secusigiu, legătură care a dinamizat evoluția economică în zonă, sau podul de la Conop-Chelmac, ca să nu mai vorbim despre pasajele de pe centura Aradului !!!
Dragi colegi liberali, atunci era vremea Aradului, când contam și la Arad, dar și la București, când promiteam și făceam !
Astăzi nu mai contăm la București, electoratul arădean a taxat la aceste alegeri dublul limbaj și lipsa de performanță administrativă, cu alte cuvinte “vremea Aradului” a cam trecut !!!
Cu alte cuvinte, este nevoie de schimbare de atitudine și nu uitați că lucrurile bune se fac în echipă!!!!
Traian Constantin IGAȘ
Sursa foto: stiripesurse