Stimați tovarăși și pretini, când noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, v-am spus că la Arad va reveni administrația maghiară, nu ne-ați crezut. No, iaca, avem prefect ungur! Nu era bai dacă ar fi fost membru PNL, pus de PNL, numai că este pus de UDMR, iar foștii portocalii (acum metamorfozați, de conjunctură, în galben), care în fiecare an sărbătoreau nu știu câți ani de administrație românească în Arad, reinstaurează administrația maghiară! Dacă ar fi fost alții , am fi putut să spunem că au fost obligați, numai că nu sunt alții, sunt TOTH ăia!

Tovarăși,haideți să facem o petiție către noul prefect, să-i cerem amplasarea Monumentului Marii Uniri în Arad! Mai știi, poate că o va face, că vrea să dea dovadă de reconciliere. Levente Bognar va tăia panglica, fiind indus în eroare de către niște istorici care i-au spus că este vorba despre unirea Ardealului cu Ungaria. Să auzim de bine, tovarăși, dar nu prea cred. (p)

MUSKAMOR

1 COMENTARIU

  1. Știți câți unguri avem în județ? Nu mai căutați vă spun eu: 9% din populația a municipiului sau a județului Arad.
    Prin numirea unui prefect maghiar, să credem că se va instaura o dictatură maghiară? Nu cred! Dar e dureros!
    Am scăpat în august 1940 sper că nu vom fi acum ocupați!?
    Numai că pentru neomarxiști nu mai contează naționalitatea, nici majoritatea, ci doar discriminarea pozitivă a minorității și omogenizarea socială fără etnii.

Comments are closed.