Șase tinere liberale de la OFPNL Arad s-au gândit să doneze sânge (plasmă). Bine au făcut, am zice noi, comuniștii de la Flacăra roșie. Însă de aici și până să te lauzi prin presa locală, mai mult sau mai puțin aservită lui Falcă&comp. de suflători în drâmbă e cale lungă.

De exemplu, Silviu Turc (foto), managerul general (titlu onorific!!!) al ziarului Flacără roșie, care a trecut prin nasoala experiență a infectării cu COVID 19, a donat a zecea oară plasmă și nu s-a lăudat niciunde, nu a ieșit să facă public gestul. Nici măcar în ziarul pe care cu cinste și onoare (pentru el, pentru noi…) îl coordonează. Onorific, repetăm, că bani… canci, vorba brunegrilor din comuna oltenească Dideștii, unde își are obârșia botoxatul care a transformat Aradul într-o comună. Că mai aduce domnul manager câte o sticlă de… inspirație, atunci când trece pe la redacție, asta e altceva.

Deci, fetelor de la fomeile liberale, cu lauda de sine știți voi cum este. Sau ați fost sfătuite (prost, zicem noi) de șefa voastră, Geanina – Contesa de Hășmaș, fata a Budigoaiei celebra birtășiță din sat, și de botoxatul de Falcă să ieșiți în public. (p)

Consumatorul KOMUNIST din Hășmaș 

1 COMENTARIU

  1. Mosu avea o vorba..Prostu nu destul de prost daca nu e si fudul. Analogie: Proasta se parfumeaza cand face selfie!

Comments are closed.