După cum spun unii, Geaninei Pistru – Contesa de Hășmaș – nu îi e prea bine în aceste momente. Și asta nu din cauză că s-a angajat la Compania de apă, unii spun că încă din noiembrie, pe un post călduț, cel de director adjunct, cu un salariu ultra suficient. Cică, spun alții, că funcția actuală nu cadrează cu decizia Agenției Naționale de Integritate, instituția care i-a interzis pentru o bună perioadă de timp accesul la funcții publice, și cum Compania de Apă este în subordinea Consiliului Județean Arad… Dar asta e altă poveste.

Alții spun că Geanina, fata Abudigoaiei, birtășița de la Hășmaș, ar avea o variantă de rezervă. Cum tocmai a decedat Tiberiu Ciul, directorul de la Gospodărirea Comunală, Dumnezeu să-l ierte!, Contesa s-a gândit că nu i-ar strica postul de director plin. Că șefa liberalelor arădene nu prea acceptă să fie locul doi. Însă, spun aceleași surse, că nici acolo nu ar fi totul ok, tot din motive de ANI. Că GCA se află sub tutela Primăriei Arad. Amu, dracu șcie, că până când nu se iecsprimă cei de la ANI, kă kum și kă ce, rămâne cum s-a stabilit: salariu de zeci de mii de lei de la Compania de Apă.

Nu băgăm mâna în foc pentru bârfele de mai sus, însă pe holurile și birourile PNL Arad așa se cam aude. Mai ales kă Kontesa nu prea e iubită pe acolo. Poate, decât de… cineva din Parlament. Sau parlamente, mai bine zis.

P.S. Referitor la titlu, să vă fie rușine dacă v-ați gândit la ce „crac” – ne-am gândit noi. 

Beș BAR 

Foto: criticarad.ro