Închiderea pasajului din Micălaca din Zona 300 continuă să fie contestată de arădeni, care îl „desființează” pur și simplu pe Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.
Orice postare legată închiderea respectivului pasaj atrage zeci de comentarii de la arădenii furioși, care îl invită pe primar să-și facă rondul și dimineața în zona respectivă.
„La solicitarea multor cetățeni, pasajul care face legătura dintre zona 3 Micălaca (Bd. N. Titulescu, în apropiere de Maranata) și zona în care se află magazinul Kaufland, va fi, urmare a analizei făcute ieri în Comisia de sistematizare a circulației, transformat pe o perioadă de 6 luni în pasaj exclusiv pietonal, pentru a se verifica eficiența unei astfel de măsuri. Celelalte pasaje își păstrează în continuare reglementările stabilite anterior”, a declara primarul Călin Bibarț, la începutul acestei luni.
Nu știm cine și câți sunt cetățenii care au solicitat închiderea pasajului, dar cu siguranță arădenii care contestă măsura luată de municipalitate sunt mult mai numeroși.
Iată numai câteva dintre părerile acestora: