Deputatul liberal Glad Varga a reacționat după ce reprezentanții PSD Arad au susținut, într-un comunicat de presă, că parlamentarii arădeni ai PNL nu ar fi votat amendamentele depuse de social-democrați vizând proiecte de investiţii în judeţul nostru.
„În cadrul şedinţelor desfăşurate în plen pentru dezbaterea bugetului de stat pe anul 2021, am votat în favoarea tuturor amendamentelor care au vizat proiecte de investiţii în judeţul Arad, chiar dacă ele au fost elaborate de colegii parlamentari din opoziţie. Consider că orice iniţiativă, orice efort depus pentru sprijinirea comunităţii arădene şi dezvoltarea judeţului nostru trebuie susţinute indiferent de culoarea politică”, a declarat Glad Varga.
Referitor la afirmațiile PSD, Glad Varga a precizat: „Le recomand celor care s-au grăbit să mă acuze de altceva, să verifice stenogramele şedinţelor, care sunt publice.”
În final, deputatul a dat asigurări că nici un parlamentar liberal nu a votat împotrivă în cazul amendamentelor la care au făcut referire reprezentanții PSD.