Deși au trecut 6(șase) zile de când Poliția arădeană nu are inspector șef, circulă zvon prin comuna Arad că deja o „scriitoare” la unul din ziarele de casă ale botoxatului Falcă, Jurnal arădean cu site-ul aferent, aradon, se dorește a fi viitorul purtătător de voarbe al IPJ. Pe lângă cele două purtătoare de cuvânt existente. Este vorba despre „justițiara” Ioana Costaș, individă apărută des în diverse scandaluri, unele cu iz penal. Personajul se dă și ca fiind și „oamă” a diverselor „servicii” și dacă la șefia IPJ Arad va fi numit un anumit comisar-șef, va fi angajată la Poliție, și apoi promovată ca purtător de cuvânt. Că așa s-a întâmplat și cu una dintre actualele purtătoare de cuvânt, solista vocală „gurista” (vorba unui clasic în viață) Claudia Iuga, care a fost angajată din surse externe și despre care se spune că ar fi cea mai bună cântăreață dintre polițiști și cel mai bun polițist dintre muzicanți.

Revenind la Ioana Costaș este de notorietate faptul că a fost pupila (și) unui polițist de la Pecica, ofițer de poliție judiciară în momentul în care acesta a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în formă continuată. Polițist pentru care Costaș a depus mărturie mincinoasă, fiind „salvată” de directorul de atunci al ziarului, iar pentru o perioadă de timp i s-a interzis să se mai ocupe de ralația ziar – justiție, poliție și alte „servicii”.

Vom reveni. (p)

Adri N. TOMA

P.S. Pentru cei care nu știu, Jurnalul arădean și aradon își au sediul într-unul dintre apartamentele familiei Falcă, apartament situat pe Bulevardul Revoluției.