Dacă tot a scăpat Călin Bibarţ porumbelul pe gură şi anunţat restructurări la Primăria Municipiului Arad şi direcţiile subordonate, hai să mergem puţin mai departe pe temă.
Potrivit informaţiilor noastre, Bibarţ începe să-şi facă curat în propria ogradă. Şi cum altfel ar putea să o facă decât prin „executarea” persoanelor care nu-i sunt fidele? Adică, oamenii lăsaţi moştenire, în diferite funcţii, de regimul Falcă – Pistru (Geanina) și care, nu de puține ori, taie frunze la câini pe banii contribuabililor.
Așa se face că deja unora le tremură fundul, atât în Primăria Municipiului Arad, cât și la Poliția Locală, Centrul Municipal de Cultură, Direcția de Asistență Socială etc. Dar nu numai lor, informațiile noastre dând ca posibilă o asemenea „curățenie” și în cadrul societăților la care Consiliul Local Municipal e acționar (RECONS, SC TOP SA, CET, Compania de Transport Public etc.).
De remarcat, că în proiectul de buget al municipalităţii pe 2021 este prevăzută o diminuare a cheltuielilor de salarizare cu 10 milioane de lei, în consecinţă schema de personal a Primăriei Municipiului Arad va fi redusă.

1 COMENTARIU

  1. Hai nene Bibi stiu ca poti! Fa curatenie in ograda ca nu se mai intelege nimic din atatea abuzuri, sa fie si Aradul ca si Oradea. De exemplu politia din Oradea ma contactat acum multe luni sa ma indrume sa ma lamureasca, POLITIA ORADEA!!! Va arat si discutia. Sa o chemati pe Balica cu certificatul de nastere la starea civila, mincinoasa si blatista infecta.

Comments are closed.