În vreme de pandemie s-a cam scris despre Direcția de Sănătate Publică Arad. Că noi în Arad trăim (județul Arad, să fim bine înțeleși). Că au făcut, că au dres, că kaka maka. Pe dracu! Nu au reușit cei de acolo, acest Sanepid pe rit nou, să gestioneze criza COVID în Arad se vede clar. Se știe, încă de anul trecut, că în Arad, mai ales în cadrul personalului din cadrul Spitalului Județean Arad (cu toate spitalele din subordine) că rata de infectare cu acest virus a fost cea mai cea mai mare din România. Și încă suntem pe locuri fruntașe. Nu mai vorbim de populația Aradului.

Poate puțini dintre tovarășii comuniști care ne citesc știu că de câțiva ani DSP Arad este condus de către o „vinitură”, un pseudo, autointitulat, DOCTOR Horea Timiș. Pripășit pe la noi, la Arad, cu ajutorul botoxatului Falcă. Pe scurt, acest Horea Timiș a fost adus de la Alba Iulia, unde a fost și acolo pentru o perioadă, șef la DSP, și unde s-a cam făcut de „cacao”. Și mai pe scurt, Mircea Hava, actual europarlamentar, fost primar de Alba Iulia, la o discuție (spun sursele noastre comuniste) i l-a impus botoxatului de Falcă (coleg de partid), fost primar de Arad, acum o caricatură de europarlamentar, pe Timiș să-l pună director. Să-l scoată din rahatul pe care Horea Timiș a intrat pe când funcționa ca director la DSP Alba.

Baiul e altul! Că acest Horea Timiș nu este nici pe departe DOCTOR!!!!. A absolvit o banală facultate de medicină, nu are nicio specializare, darămite dotoratul! Pe care până și un picolo, chelnerul Cionca, Falcă etc. îl au. Deci?

Cât despre fatul că soția acestui parvenit Timiș este epidemioloaga șefă la Județean, acolo unde mai este angajat doar un doctor epidemiolog (care deservește toate spitalele din județ), vom reveni! Că e reprezentantă de frunte pe patru județe.

Adri N. TOMA

Foto: Alba24

P.S. La pachet cu Horea TIMIȘ, Hava l-a trimis la Arad, la botoxatul de Falcă, și pe fostul director al Muzeului Arad, Inel Constantin, cu presupusul scop de a „descărca” (arheologic vorbind) traseul noii linii de cale ferată de mare viteză Arad – Simeria ș.a.m.d.