Nesătulul de funcții (și alte cele materiale, financiare etc.) botoxatul Gheorghe Falcă, cel care a adus Aradul la stadiul de comună, vrea să fie minstrul sănătății. Fapt pentru care, conform surselor noastre comuniste, încă de aseară s-a suit pe BMW-ul din dotarea proprie și personală, și „ață” la Bucale, la satul cu miniștri. S-o fi convins elementul că la Brucsels-ul lui nu ține șmecheria, mai ales că nu-l bagă nimeni în samă (el știe doar limba gimnastică) ca pe-o tufă de urzici, și ce și-a zis: vorba aia, decât dudălău la Bruxelles, mai bine șăf mare la tine acasă. Că, încă se crede mare șăf prin PNL, că despre comuna Arad nu mai vorbim.

Că postul de ministru al sănătății este, conform împărțirii, ar fi al celor de la PLUS (degeaba se zbate „terminatorul medicinii arădene”, doctorașul Adrian Wiener, de la USR, să pună mâna pe funcție) asta nu-l împiedică pe Falcă să spere. Și vrea să ajungă și ministru. Că acum, în pandemie, acolo e cașcavalul, nene.

P.S. Gurile rele, dar noi nu băgăm mâna în foc că ar fi adevărat, botoxatul și-ar fi cumpărat dric cu cârlig de remorcare!!!!!  Pentru orice eventualitate.

A.A.