Înscăunat primar al Aradului, micuțului Mareșal i s-a urcat la cap, așa cum a făcut-o de fiecare dată cănd a evoluat în plan profesional. A început să sfideze regulile, cele impuse de partid, numind șeful Aradului pe Cioca Loca, în ciuda partidului.  Dar asta nu e nimic, a început o campanie de tăiat capete în Primărie și în instituțiile subordonate( Filarmonică, Teatru, Poliția Locală, DAS Arad, Cantina Săracilor… etc.) spre disperarea angajaților, că doar nu vor pica managerii sau directorii. După cum afirma ar cam vrea să dea afară cam 200 de oameni. Cică, el îl are ca exemplu pe Bolojan de la Oradea. Mareșale, Bolojan e deștept…! Cum mama dracului să dai oamenii afară acum în plină pandemie? Sunt soți sau soții care lucrează în privat cu un venit de 75% din venitul minim, adică 900 de lei. Dacă dai afară un membru din cei amintiți mai sus, cum va trăi acea familie cu 900 de lei pe lună? Mareșale cum ar fi să faci restructurări și la Zona Liberă? Acolo unde doamna Mareșal conduce cu mâna ei de fier destinele instituției trecută de la județ la municipiu. Oare?, întrebăm și noi că nu ne pricepem, nu e un mic conflict de interese când tu îi faci bugetul doamnei Mareșal? Dacă Generalul zice că e ok, atunci e ok! (că doar nu s-o autosesiza DNA-ul) Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă doamna Mareșal va fi „restructurată” și împreună cu Mareșalul să trăiască măcar două luni cu 900 de lei pe lună, așa că dacă e marți să fie anunțat și un astfel de experiment. Oare la instituția pe care o conduce doamna Mareșal, 10 contabili (9+un șef contabil) sunt suficienți sau ar mai trebui angajați, 6 la serviciul juridic( 5+ un șef) ajung? Mai sunt exemple, dar pentru mai multe amănunte studiați organigrama Zonei Libere, este publică.

Așa că taie capete Mareșale, cică pentru a economisi bani pentru investiții (din nou ha,ha,ha) dar cu multă chibzuință că dușmanul veghează, DNA-ul nu s-a închis încă, Generalul e în pensie, în curând nu va mai conta așa de mult… În rest să auzim numai de bine!

P.S. Despre cum arată orașul de când e Mareșalul pe tron, vom reveni în curând, chiar și cu imagini. Cât despre bărbile cu donatori oficiali de lalele, iepurași, Valentine Day,s… etc, vom urmări cu ce vor fi recompensate pe viitor firmele donatoare… No așa!

Beș BAR