Da! afirm cu tărie, nu cu spirtoase, ci cu spiritul că Aradul nu e pădure, ci oraș, chiar dacă fostul împărat de la Didești l-a făcut să arate cam ca o pădure, din păcate uscăturile a uitat să le ia cu el la Bruxelles. A preferat să le lase acasă, chiar urmaș la tron. Cred că v-ați dat seama că e vorba despre mareșalul BIBI (păi, dacă Nașul e general, atunci BIBI fiind nașul său, nu e mareșal?)

Noi nu avem nimic cu mareșalul BIBI, nici nu am vrea acest lucru, că doar SRI-ul și comuniștii s-au înțeles din totdeauna, dar avem unele curiozități pe care nimeni nu vrea să ni le explice. Derulăm puțin timpul înapoi și? Întrebare întrebătoare, oare cum de a putut avea acest mic mareșal o accensiune așa de fulminantă în așa scurt timp? V-ați întrebat vreodată? Cum a putut evolua un micuț șef de ocol din județul Arad să acceadă direct în funcția de prefect, nimic mai mult decât reprezentantul Guvernului în teritoriu, iar după ce s-a plictisit de Prefectură, să fie angajat (prin concurs: ha, ha ,ha) directorul de comunicare pe țară al silvicultorilor. Chiar și de acest post unde nu avea prea mari abilități s-a plictisit repede. Vroia mult mai mult și dacă generalul era pe funcție a vrut mai sus. Facă-se voia ta, Mareșale! Iar, mai apoi a ajuns mare director general al Regiei Naționale a Pădurilor din România!

Iată că a venit și anul 2020, și așa cum îl cunoaștem pe acest micuț Mareșal, unde îl pui, el vrea tot mai sus. A călcat pe cap șeful șefilor din PNL, domnul de la Didești, care a avut îndrăzneala să se opună candidaturii lui Bibarț la tronul încă cald lăsat de împăratul de Didești, că normal din viceprimar, acum vroia primar cu drepturi depline. Micuțul Mareșal nu a făcut altceva decât a sunat Generalul și l-a pârât pe Șeful Șefilor din Didești, acesta din urmă deschizând doar un pic, un centimetru, sertarul unde se află ceva schelete a celui pârât (n.r împăratul de Didești). Din acel moment, Sergiulică a fost tras pe linie moartă (nu de tot că, Contesa de Hășmaș nu doarme) fiind aprobată în unanimitate candidatura micuțului Mareșal.

VA URMA!

Beș BAR

Foto: fb (T)