Se bătu primarul Bibi cu cărămida în piept că el face, drege, leagă și dezleagă, dar iată că cu prima cărămidă s-a lovit peste… boașe. Și, culmea că încă nu l-au lovit arădenii, ci direct justiția arădeană.

Doi concetățeni de-ai noștri, de aici din comuna Arad au avut tupeul să se bată în justiție cu neuronal lui Bibi și cu cei 9 ai consilierilor locali (că BoloBoca nu are nici unul, se știe). Pe tema dezasamblării instalațiilor de climatizare de pe clădirile din central comunei, patronată până nu de mult de preaiubitul Jiță Falcă de Didești.

Și spre surpriza juriștilor din primărie și cu cei 200 de angajați pe care Bibi vrea să-i concedieze, cei doi arădeni au câștigat procesul având ca obiect anularea actului administrative ce conține Hotărârile Consiliului Local al municipiului Arad nr. 455/2020 şi nr. 86/2021. Anulează Hotărârea Consiliului Local al municipiului Arad nr. 455/23.10.2020 privind aprobarea unor măsuri pentru amplasarea aparatelor de aer climatizat pe faţadele clădirilor din comuna noastră. Instanța a anulat Hotărârea Consiliului Local al municipiului Arad nr. 86/22.02.2021 privind modificarea anexei Hotărârii Consiliului Local al municipiului Arad nr. 455/23.10.2020” În traducere liberă arădenii pot sta la „climă” că vine vara și e „căldură mare monșer”

Dragă Bibi și BoloBoca (Bogdan Boca, city managerului Aradului) prima cărămidă v-a lovit acolo unde doare foarte tare, stați să vedeți că urmează tesla, securea, ANI, DNA-ul… și multe obiecte contondente dăruite de către arădeni.

Noi, comuniști de la Flacăra roșie, vă dorim la cât mai multe! Că, sincer nu ne este milă de voi! Și nici nu vă iubim!

Bar BEȘ