Mai în glumă, mai în serios, numai teleportarea îi va putea ajuta pe medici să se țină de programul pe care-l au în ambulatoriu, la Policlinică. Pentru că, susțin aceștia, dacă ies din tura de pe secțiile spitalului la ora 8 dimineața și mai trebuie să stea și la „raportul de gardă” le este imposibil ca la aceeași oră (8) să fie și în cabinetele din Policlinică. „Se întârzie puțin la programul din Policlinică, dar nu văd cum am putea să fim în două locuri în același timp”, ne-a transmis un medic de la Spitalul Județean.

Asta după ce Direcția de Sănătate Publică a demarat de câteva zile un control la cabinetele din Policlinica Spitalului Județean vizând respectarea programului de către medici. În realitate, susțin gurile rele, este vorba despre o presiune în plus pusă pe aceștia pentru a-i determina să îngenuncheze sub papucul conducerii. Și o răzbunare pentru faptul că mulți dintre ei nu s-au vaccinat anti – Covid-19.

Amănunt: Director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este Lenuța Timiș, soția directorului Direcției de Sănătate Publică Horia Timiș (foto).