Știu, își fi putut să scriu pe românește, numărătoarea finală pentru Falcă, dar am vrut să le dau satisfacție utilizatorilor de Facebook, care, în surprinzător de multe situații, s-au dovedit nu doar cunoscători, ci și judecători imparțiali.
Preambulul fiind efectuat, să trecem la miezul problemei: Există toate datele concrete, nu doar indicii și semne, că atotputernicul Gheorghe Falcă va pierde președinția PNL Arad la următoarea Conferință Județeană. Asta, desigur, dacă nu o va ceda deliberat, refuzând să mai candideze, pentru a-și betona funcția la nivel național.
Falcă a câștigat absolut toate bătăliile politice, chiar și atunci când nimeni nu îi dădea vreo șansă, așa că înclin să cred că și de această dată va fi capabil să gestioneze o pastilă amară, încercând să transforme înfrângerea în victorie. Da, sunt sigur că Falcă va avea o funcție importantă la nivel național, dar nu va mai fi președinte al PNL Arad, adică, pe românește, nu va mai conduce Aradul. Nu o spun cu răutate, fac doar o analiză a situației de fapt.

Voi reveni cu argumente, pentru că sunt cu duiumul, dar, deocamdată, mă opresc aici.

Simion TODOCA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here