Troița eroilor Revoluției din 1989, aflată în incinta cimitirului de la UTA, a fost distrusă de furtuna care s-a abătut în urmă cu o săptămână peste Arad.
De atunci și până acum nu s-a îngrijit nimeni să o repare, sculptura de lemn zăcând la pământ, prăvălită peste morminte.
Faptul a fost relatat, cât se poate de critic, de pictorul Cristian Buzneanu pe Facebook. „Băi, îmbuibaților, mincinoșilor, nemernicilor, scursurilor, profitorilor, penalilor, care ați scăpat de pușcărie prin tot felul de manevre, pesediști, peneliști, aldeliști, auriști, etc-iști! A doua zi după furtună, trebuia să fiți toți acolo, s-o repuneți pe picioare, cu mâinile goale! Din cauza lor aveți burțile pline! Datorită lor aveți certificate de revoluționar și pe o parte dintre voi vă știu că v-ați ascuns ca șobolanii la revoluție!”, a scris, între altele, Cristian Buzneanu pe rețeaua de socializare.

Acesta a făcut apel la prieteni să distribuie postarea, în speranța că se va sesiza cineva, lucru pe care-l sperăm și noi în urma articolului de față.

Foto: Cristian Buzneanu